WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 5.00 /5

Spyrix Personal Monitor Keylogger Преземање

Во одредени сајтови кои вашите деца се прашувате кога. Spyrix Personal Monitor услуги со следење на активности од страна на интернет, вашето дете може да се заштити од оштетување. Згора на тоа, сите од нив во текот на интернет, можете да ги следите и далечинско. Притискање на снимањето, keylogger функција klawye сите клучеви внесен во евиденцијата.Spyrix Personal Monitor екранот, приказ на камерата, микрофон, facebook,MySpace, Twitter, Google , Скопје,Skype, ICQ итн. лозинки и затвори го спасува. Црна листа ви овозможува да се создаде. Интернет crawled сите адреси во матичните книги. Работи скриени и не може да се открие од страна на антивирусни програми. Сите историја на вашиот компјутер, заштеда тоа ви овозможува да бидете свесни. Answer: ___________________________ Note : Spyrix Personal Monitor програма, компјутерот му припаѓа на некој друг да го користите е кривично дело. Вашиот компјутер за да се спречи неавторизиран корисници, родителите, и програма. Некој вид на шпионски софтвер програма која му припаѓа на некој друг да се користи и за добивање на информации за да можете да ја користите криминалците за да се намали користат со претпазливост. Категории: Keyloggers, Безбедност И Антивирус Оперативен Систем WINDOWS.

Spyrix Personal Monitor image
Spyrix Personal Monitor

преземете

  • Лиценца : Пробна Верзија
  • Верзија : 6.5
  • Големина : 12.16 MB
  • Оперативен Систем :
    • WINDOWS
  • Оперативен Систем Верзија : Win8/Win7/Vista/WinXP
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-02-13